Al onze karakters zijn inzetbaar voor meet & greet. Tijdens de meet & greet geven de karakters handjes, knuffels en gaan met je op de foto. Ze zorgen in ieder geval voor een onvergetelijke dag.

Bij elke meet & greet is een tourmanager aanwezig die alles in goede banen leidt en mochten er specifieke wensen zijn voor een meet & greet dan horen wij dat graag en denken vervolgens graag met u mee om deze dag te laten slagen.

Oddbod Pogo

Pogo is een van dezeven harige, kleurrijke karakters uit het stadje Oddsville. Hij is een ondeugende grappenmaker, met pogo in de buurt zal je je nooit vervelen.

Kid-e-Cats

De 3 Kid-e-Cats Cookie, Pudding en Candy wonen in een klein stadje en houden van spelen en de wereld om hen heen ontdekken.

UglyDolls

Uglydolls zijn “mislukte” knuffels en onderscheiden zich door een uiterlijk dat schattigheid combineert met lelijkheid.

Meneer de Uil

Meneer de Uil is een personage uit de televisieserie De Fabeltjeskrant. Hij leest het nieuws voor aan zijn kijkbuiskinderen. Zo is iedereen op de hoogte van de gebeurtenissen uit het dierenbos in Fabeltjesland.

Buurman & Buurman

Wie kent ze niet? Het beroemde humoristische klusduo, bijna elke dag te zien bij de VPRO!

Teletubbies

De Teletubbies Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po wonen in een huis in Teletubbieland. Met elkaar beleven zij vele avonturen en verkennen zij de wereld om zich heen.

Het Zandkasteel

Toto, Sassa en Koning Koos wonen samen met hond Finnie in Het Zandkasteel. Zij beleven daar kleine avonturen.

Sonic

Sonic is een held! Hij heeft kracht, moed en snelheid! Hij is super snel en beleeft elke keer weer nieuwe avonturen

De Smurfen

Wie kent ze niet. De kleine blauwe figuurtjes met hun witte muts en broek en ieder met een eigen karakter.

Bing

Het lieve konijntje Bing geniet van de vrolijke peutertijd en ontdekt grote verhalen in de kleine, dagelijkse dingen in het

Jibanyan van Yo-kai Watch

De kat Jibanyan is 1 van de vele Yo-Kai’s uit de serie en populaire game Yo-kai Watch

Bugs Bunny

Bugs is een van de bekendste tekenfilmfiguren ter wereld. Hij is vooral bekend bij jong en oud om zijn gestelde vraag tijdens het eten van een wortel: “What’s up doc?”

Tweety

Tweety is een kleine gele (kanarie) piet die woont bij oma. Zijn grootste tegenstander is Sylvester, de poes die Tweety het liefst wil opeten.

Tom & Jerry

Wie kent deze ondeugende kat en muis niet? Een duo dat niet met maar ook niet zonder elkaar kan, weet al generaties lang iedereen te boeien met hun hilarische kat- en muisspelletjes.

Scooby-Doo

Scooby-Doo en zijn hele bende zijn bekend en geliefd bij kinderen en volwassenen over de hele wereld.

Dikkie Dik

Dikkie Dik is een kat die jong en oud herkent uit de prentenboeken voor het televisieprogramma Sesamstraat.

Twirly Woos

De kleine schattige Twirlywoos Great BigHoo en Toodl-oo en hun vriendjes ontdekken samen met de kinderen op een komische wijze de wereld.

Blue Barry

Blue Barry is 1 van de vele hamsters van Hamsta World. Deze grappige haarbal stopt zich vol met ijsjes, donuts, cupcakes, koekjes

Troetelbeer

De troetelbeer Share Bear beschouwt iedereen als haar vriend. Ze vind dat delen heel belangrijk is, dat ze laat zien op de badge met 2 hartvormige lollies op haar buikje.

Dribbel

Eric Hills’ schattige puppy Dribbel is een integraal onderdeel van ieders vroege jeugd al sinds hij voor het eerst verscheen in de klassieke flap boek “Waar is Dribbel?”

Beertje Paddington

Sinds Beertje Paddington in 1958 voor het eerst verscheen in de boeken van Michael Bond, zijn al vele generaties met hem opgegroeid.

Pompom & Loeloe

Het vrolijke 5-jarige jongetje Pompom is de held van elke kleuter!Kinderen herkennen hem vast van school. Pompom speelt namelijk de hoofdrol in de meest gebruikte kleutermethode Schatkist.

Angry Birds

Angry Birds zijn bekend van de vele games, maar dit jaar zijn ze alweer in de bioscoop te zien met de nieuwe film Angrybrids 2!!