Informatie

Meet & greet
duur: 1 x 45 minuten of 3 x 30 minuten
Overige tijden op aanvraag

Stripfigurenparade
duur: 2 x 45 minuten
Overige tijden op aanvraag

Op de foto met
duur: 4 x 30 minuten
Overige tijden op aanvraag

Boek online
Download persinformatie

Meet & greet UglyDolls

Knuffels van UglyDolls zijn voor het eerst uitgebracht in 2002 en onderscheiden zich door een uiterlijk dat schattigheid combineert met lelijkheid.

Nu is 31-07-2019 een film van UglyDolls in de bioscoop uitgekomen!!

Deze film gaat over UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

 

De 2 Uglydolls die je bij ons kan boeken zijn:

Babo is de grootste, de handigste en de hongerigste van de UglyDolls. Kijk dus uit met je koekjes, je bent ze zo kwijt!

Moxy is de leider van de groep. Ze is nieuwsgierig, heeft oneindig vertrouwen en de unieke eigenschap om anderen zich goed te laten voelen zoals ze zijn.