Op de foto met…..

Naast een meet & greet of kindershow is het ook mogelijk om op de foto te gaan met je kinderheld. De bezoeker gaat met zijn held voor een groot groen scherm staan en er wordt een foto gemaakt door een professionele fotograaf. Als achtergrond staat bijvoorbeeld de brandweerkazerne van Brandweerman Sam of Bob’s bouwkeet. Zo lijkt het net als of je echt in zijn of haar wereld bent. Elk karakter is inzetbaar voor op de foto met…..

De foto wordt direct afgedrukt op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen. Het is mogelijk om een logo of boodschap op de foto’s te plaatsen. Daarnaast is er een kosteloze plaatsing van de foto’s op internet met social media integratie. De foto’s kunnen eenvoudig worden gedeeld, gedownload en gratis verstuurd worden als e-card.

 


 

Stripfigurenparade

Een speciaal onderdeel van onze werkzaamheden is de stripfigurenparade. Ongeveer 5 tot 10 karakters maken een onvergetelijk feestje met de kinderen onder begeleiding van muziek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de stripfigurenparade!


 

Boek Buurman & Buurman nu ook met de Buurman en Buurman Kluskeet: een unieke mobiele green-screen studio

De Kluskeet is een professionele mobiele green screen foto studio vol met een Buurman en Buurman foto avontuur en zal door heel Nederland gaan toeren, en te zien zijn op vele evenementen.
Door iemand te fotograferen voor een speciale groene (of blauwe) achtergrond is het digitaal mogelijk om de achtergrond te vervangen. Ook wel chromakey genoemd. Het is een fototechniek waarbij een kind (of volwassene) wordt gefotografeerd voor een groene achtergrond. Daarna wordt met speciale software de achtergrond transparant gemaakt en vervangen met een originele achtergrond uit de TV serie. Het resultaat: een unieke foto in een echte Buurman en Buurman omgeving, en uiteraard samen met de buurmannen. Deze foto wordt direct gemaild naar de consument.

  • De Buurman & Buurman Kluskeet is meer dan een mobiele fotostudio. Zo is het interieur van de green screen studio volledig gethematiseerd naar Buurman en Buurman. Zelfs de overbekende geluiden ontbreken niet! Ajeto! En de Buurman en Buurman Kluskeet biedt nog veel meer verrassingen
  • Ga lekker op een bankje zitten voor de Kluskeet en kijk naar de enige echte buurmannen van Nederland.
  • Het Buurman en Buurman tuintje naast de Kluskeet: een grasmat, houten afrastering, 2 houten tuinbanken/tafels met daarbij de mogelijkheid voor kinderen om onder het toeziend oog van hun ouder(s) te kleuren of een spelletje te spelen.

Bekijk hier een voorbeeld video.